Poskrbite za zaščito vaše tuš kabine


Da ne bi koriščenje prostega časa preživljali s čiščenjem svoje kopalnice, smo v našem podjetju razvili zaščitni premaz za tuš kabine.

Kako deluje:

Zaščitni premaz za steklo je sredstvo za zaščito steklenih površin (in keramike) proti nabiranju vodnega kamna in umazanije.

Zaščita poteka s pomočjo kemične reakcije, ki jo poveže s površino, katera zato postane nelepljiva za umazanijo.
Premaz spremeni površino stekla v vodo - odbijajočo površino, poravna površino – zapolni pore, zmanjša koeficient trenja ter elektrostatiko in njene učinke.

Navodila za uporabo:

NOVE POVRŠINE:

  1. KOLPA SAN ZAŠČITNI PREMAZ s krpico nanesite na površino, ki jo želite zaščititi.
  2. Pustite delovati 40-50 minut, da se premazana površina popolnoma posuši. Če je v prostoru veliko vlage, je treba čas delovanja podaljšati.
  3. Površino očistite z vlažno krpo ali sperite z neabrazivnim detergentom in posušite.

RABLJENE POVRŠINE:
Pred nanosom zaščitnega premaza je treba s površine odstraniti vodni kamen s ČISTILNO TEKOČINO, sicer pri nanosu zaščitnega premaza ne bomo dosegli želenega učinka.

  1. Roke zaščitite z rokavicami. ČISTILNO TEKOČINO s priloženo gobico nanesite na površino, ki jo želite   očistiti.
  2. Pustite delovati najmanj 1 uro, najbolje pa čez noč.
  3. Temeljito sperite in posušite površino.

Po odstranitvi vodnega kamna nanesite KOLPA SAN ZAŠČITNI PREMAZ po postopku, ki je predviden za nove površine.
Opozorilo: KOLPA SAN ZAŠČITNEGA PREMAZA in ČISTILNE TEKOČINE ne uporabljajte na aluminijastih, plastičnih, kromiranih in akrilnih površinah, sicer jih lahko poškodujete.

Čiščenje kopalnice

Misel, da bi prosti čas preživeli v kopalnici s krpo v roki, vsakogar odvrne. Da bo čiščenje kar se da enostavno, je na voljo Kolpasan čistilo, ki olajša težave pri vzdrževanju vaše kopalnice.
Navodilo za uporabo:
SPECIALNO ČISTILO KOLPA SAN napršite po površini in pustite delovati nekaj minut ter podrgnite. Po končanem čiščenju površino temeljito sperite z vodo in po potrebi obrišite do suhega. Pri trdovratnejši umazaniji pustite čistilo učinkovati dalj časa ali pa ponovite postopek čiščenja. Ne uporabljajte na površinah, občutljivih na kislino: marmor, kamen, lak.

Sestava:

5 – 15% neionske površinsko aktivne snovi; parfum, konzervans (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).
Rok uporabe: 2 leti od datuma proizvodnje odtisnjenega na embalaži.
Opozorila: Vsebuje fosforno kislino (CAS 7664-38-2). Nevarnost hudih poškodb oči. Draži kožo.
Varnostni napotki: Hranite nedosegljivo otrokom. Preprečiti stik s kožo in očmi. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Ne mešati čistil. Priporočamo uporabo rokavic. Hraniti pri sobni temperaturi.

Kontakt