Boul kolekcija Ferrazzano

Boul kolekcija Ferrazzano

Boul kolekcija Ferrazzano

Pomembnost dizajnaPomembnost dizajna

Pomembnost dizajna

Ko postane dizajn kopalnice enako pomemben kot dizajn dnevne sobe. Zakaj ne bi visokih zahtev za bivalno okolje prenesli tudi v kopalnico? S kakovostnimi materiali, individualnimi barvami in nenavadnimi oblikami lahko postane kopalnica nov življenjski prostor.

Podrobno

Mehko, elegantno in klasično

Mehki zavoji, elegantno in klasično prilagojeni bivalnemu okolju, Enojni ali dvojni umivalnik z opcijsko poličko z vgrajenim držalom za brisače, tuš kad ali kopalna kad (vse samostoječe) v več izvedbah, ogledalo in polička, kolekcija, prilagodljiva individualnim željam, v različnih barvah, kolekcija narejena iz materiala Kerrock (barva 108).

Podrobno
Mehko, elegantno in klasično
Daniele Luciano FerrazzanoDaniele Luciano Ferrazzano

Daniele Luciano Ferrazzano

Zaključil je šolanje za industrijskega oblikovalca na Visoki šoli za oblikovanje Schwäbisch Gmünd l. 2008. V naslednjem letu 2009 je ustanovil Studio DLF. Zadnja leta se posveča predvsem področjema oblikovanja pohištva in notranje opreme. Pri tem se osredotoča na stilske elemente, razvijanje inovativnih rešitev in možnosti izvedbe.

Podrobno

V njegovih delih se odraža mešanica racionalnega in funkcionalnega nemškega Bauhausa in italijanskega čustva do eksperimentiranja. Ferrazzanovi izdelki so znani po svoji formalni estetiki in uporabi namensko izbranih materialov in podrobnosti s posebnim šarmom. Zaradi tesne povezanosti s svojim delom in naklonjenosti lastnostim materialov, Ferrazzano vedno išče inovativne materiale. Njegove kolekcije se navezujejo na raznolikost materialov in ustvarjajo popolno sinergijo formalne individualnosti in funkcionalnosti.

Slike so simbolične. Pravilna razporeditev elementov je v TEHNIČNEM KATALOGU.

Elementi

Tehnične informacije

Kontakt