Lolly kolekcija Balashova

Lolly kolekcija Balashova

Lolly kolekcija Balashova

OgledaloOgledalo

Ogledalo

Ogledalo z LED-osvetljenim Kerrock robom (barva lumino 11), ki sega do tal, daje ambientalno intimno svetlobo, hkrati pa omogoča, da se oseba vidi v celoti.

Podrobno

Nasadni umivalnik

Nasadni umivalnik iz Kerrocka (barva 108) s tankimi stranicami s črno zunanjo površino. Pohištvena omarica je sodobno-klasična, brez ročajev in z veliko odlagalne površine. Omarica je sestavni del ogledala.

Podrobno
Nasadni umivalnik
Diana BalashovaDiana Balashova

Diana Balashova

Diana Balashova je ena izmed najbolj znanih ruskih oblikovalk. Svojo poklicno pot je začela kot dekorativna slikarka v filmih in gledališčih, po izobrazbi pa je gledališka slikarka. V 90-ih letih prejšnjega stoletja je z začetkom razcveta gradbeništva v Rusiji začela delati kot notranja oblikovalka.

Ne sledi nobenemu posebnemu slogu, ampak z uporabo novih materialov, tehnologij, lastne domišljije in ustvarjalnosti nenehno eksperimentira s prostorom, ki ji je dodeljen. Njeni notranji prostori so praktično oblikovani ter kar najbolj prilagojeni naročnikovim željam, hkrati pa napolnjeni s svežimi čutnimi idejami ter inovativnimi rešitvami, ki odražajo njen poseben slog. Je redna udeleženka različnih televizijskih oddaj, posvečenih notranjemu oblikovanju, v katerih preoblikuje prostore. Vodi tudi umetniške delavnice na temo ustvarjanja opreme in predmetov za notranje prostore. Diana je v svojem profesionalnem okolju izjemno priljubljena, vendar ne zgolj zaradi svojega dela, ki ga visoko ocenjujejo tudi njeni sodelavci. Priljubljena je tudi zaradi pripravljenosti, da deli svoje izkušnje z drugimi.

Slike so simbolične. Pravilna razporeditev elementov je v TEHNIČNEM KATALOGU.

Elementi

Tehnične informacije

Kontakt