Nasveti

Odstranitev, vstavljanje in nastavitev Kolpa san predala

KOPALNIŠKO POHIŠTVO TARA

opreti predal do konca pritisnite ročico držite ročico in previdno predal izvlecite horizontalno vstavite predal na iztegnjena vodila in ga zaprete do konca. Ko je poponoma zaprt, se avtomatsko zaklene. V primeru da se predal ne zaklene, pritisnite vodilo proti steni predala. za nastavitev predala, odstraniti okrasni pokrov. Po končanem nastavljanju, pokrov vstaviti nazaj na stranico predala.

KOPALNIŠKO POHIŠTVO ADELE

opreti predal do konca, prejeti ličnico predala od spodaj in previdno dvigniti predal ter ga odstraniti. vstavite predal na iztegnjena vodila in ga zaprete do konca. Ko je poponoma zaprt, se avtomatsko zaklene. V primeru da se predal ne zaklene, pritisnite vodilo proti steni predala. za nastavitev predala, odstraniti okrasni pokrov. Po končanem nastavljanju, pokrov vstaviti nazaj na stranico predala.

KOPALNIŠKO POHIŠTVO JOLIE

opreti predal do konca pritisnite ročico držite ročico in previdno predal izvlecite horizontalno vstavite predal na iztegnjena vodila in ga zaprete do konca. Ko je poponoma zaprt, se avtomatsko zaklene. V primeru da se predal ne zaklene, pritisnite vodilo proti steni predala. za nastavitev predala, odstraniti okrasni pokrov. Po končanem nastavljanju, pokrov vstaviti nazaj na stranico predala. odpreti vrata, primite blažilec z roko in ga odstraniti blažilec vstaviti v spono in ga pritisniti dokler ne zaskoči za nastavitev vrat, odstraniti okrasni pokrov spone . Po končanem nastavljanju , pokrov vstaviti nazaj na spono.