Masažni sistemi Kolpasan


Inovativni sistemi v kopalnih kadeh Kolpasan za sproščanje in mišično stimulacijo

kopalna kad

Masažni sistemi blagodejno vplivajo na telo in sprostijo napete mišice. Ob zvokih masaže umirite misli in se prepustite.
Pri nas lahko izbirate lahko med 5 masažnimi sistemi:

 • Vodni masažni sistem deluje tako, da vodna črpalka ustvarja pritisk ter pretok vode skozi masažne šobe. Te usmerjajo curek vode, pomešan z zrakom. Na tisoče zračnih kroglic z veliko hitrostjo vode intenzivno masira telo.
   
 • Zračni masažni sistem deluje tako, da zračna črpalka ustvarja pretok stisnjenega zraka skozi zračne šobe. Te zrak razbijajo v drobne zračne kroglice, ki se mešajo z vodo. S svojo kinetično energijo masirajo telo.
   
 • Vodni in zračni masažni sistem V ta sistem so vgrajeni vsi elementi vodnega in zračnega masažnega sistema. Medsebojno učinkovanje obeh sistemov intenzivno deluje na človeški organizem, ga popolnoma regenerira in sprosti. Zračni masažni sistem deluje tako, da zračna črpalka ustvarja pretok stisnjenega zraka skozi zračne šobe. Te zrak razbijajo v drobne zračne kroglice, ki se mešajo z vodo. S svojo kinetično energijo masirajo človeško telo.
   
 • Vital masažni sistem V ta sistem so vgrajeni elementi vodnega in zračnega masažnega sistema, regulator pretoka zraka, luč s chromoterapijo in grelec za vzdrževanje temperature vode.
   
 • Luxus+ masažni sistem vašo sprostitev ponese na popolnoma nov nivo. V ta sistem so vgrajeni elementi vodnega in zračnega masažnega sistema, dva regulatorja pretoka zraka, luč s chromoterapijo, filtriranje in gretje vode ter programiranje želene temperature vode.

Poglej si vse kopalne kadi z masažnimi sistemi → TUKAJ.

Naši prodajni svetovalci vam z veseljem pomagajo pri izbiri pravega masažnega sistema.
Kontakt:

masažna kad

Kontakt