Navdih za prenovo kopalnice


Potrebujete rešitve za opremo kopalnice?

Obiščite salon Kolpa in skupaj z izkušenimi svetovalci poiščite kopalnico, primerno za vas.

Spodaj si lahko ogledate nekaj izrisov in nasvetov, ki so jih pripravili naši prodajni svetovalci.

Majhna kopalnica

Pri majhni kopalnici vsak centimeter šteje, zato je izjemno pomembno, da vnaprej premislite pozicije izdelkov. Če bi želeli imeti kopalno kad in tuš kabino, se lahko odločite za kopalno kad z dodanim krilnim zaslonom, ki poskrbi kot zaščita pri pršenju med tuširanjem. Če se odločite le za tuš kabino, je priporočljivo izbrati tuš kabino z zložljivimi vrati, ki pripomore k optimalnemu izkoristku prostora. Tudi z dodatki lahko pripomorete k optični povečavi prostora - ogledala poskrbijo, da se svetloba prenaša po prostoru in na ta način pripelje še več svetlobe v majhno kopalnico.

Kolpasan


Mansardna kopalnica

Za mansardo je zelo pomembno, da poskrbimo, da je dovolj naravne svetlobe. Največ težav se pojavi pri izbiri tuš kabine, zaradi poševne strehe - v tem primeru je odlična rešitev tuš kabina po meri. V kolikor vaš prostor ni pravilne oblike, lahko naročite tudi tuš kad po meri. Z izdelki po meri, bo kopalnica delovala večja in manj utesnjena, kljub poševnemu stropu.

Kolpasan


Podolgovata kopalnica

V primeru, da je prostor podolgovat, ga najbolje izkoristimo tako, da postavimo vse elemente ob isto steno, na enem koncu uredimo tuš kabino, po želji pa prostor pregradimo in uredimo ločene sanitarije. Če so elementi pravilno razporejeni, lahko tudi v tako ozkem prostoru najde svoje mesto kopalna kad.

Kolpasan


Velika kopalnica

Za veliko kopalnico je idealna priložnost izbira dvojnega ogledala, ki omogočata regulacijo osvetlitve. Ogledala lahko kombinirate z dvojnim umivalnikom in dvema pipama, da se lahko dva družinska člana urejata hkrati. V veliki kopalnici si lahko privoščite tuš kabino in kopalno kad hkrati. Čudovito izgleda v veliki kopalnici tudi samostoječa kopalna kad. Tako je vedno na izbiro hiter tuš ali sproščujoča dolgo kopel.

Kolpasan

V našem salonu Kolpa vam prodajni svetovalci izrišejo 3D kopalnico, svetujejo pri izbiri izdelkov in postavitvi, ter skupaj z vami najdejo optimalno rešitev za moderno kopalnico.


Vabljeni v salon Kolpa

1.240 eksponatov ‧ 162 ambientov ‧ 4.478m² razstavnih površin


Salon Kolpa Ljubljana

BTC Ljubljana
Trg mladih 3
1000 Ljubljana

Pon – pet: 9.00 - 19.30
Sobota: 9.00 - 15.00


Salon Kolpa Metlika

Cesta XV. brigade 49
8330 Metlika

Pon – pet: 8.00 - 19.00
Sobota: 8.00 - 13.00

Kontakt